" El Servicio de Neumología de la Clínica Corachán está formado por neumólogos especialistas en el tratamiento de las enfermedades de las vías aéreas. "
Equipo médico // Jordi Resa Vaqué

Fisioterapeuta respiratori

Col·legiat 3116 (Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya)

  • Diplomat en Fisioteràpia (any 2000). Escola Universitària Gimbernat (Universitat Autónoma de Barcelona). Sant Cugat del Vallés.
  • Postgrau en Fisioteràpia cardiorespiratòria (any 2008). Escola Universitària Gimbernat (Universitat Autónoma de Barcelona). Sant Cugat del Vallés.
  • Cursant el Màster Oficial en Medicina Respiratòria (branca de investigació) de la Universitat de Barcelona i Universitat Pompeu Fabra. Barcelona.
  • Llicenciat en Educació Física (any 1997). Especialització curricular en Activitat Física i Salut. Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya –INEFC Barcelona (Universitat de Barcelona).

Des de l’any 2001, Fisioterapeuta en el Servei de Rehabilitació de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Vilafranca del Penedès.

Des de juny de 2009, Fisioterapeuta del Institut de Pneumologia i Endoscópia Respiratòria del Dr. J.P. Díaz-Jiménez (Proves Funcionals Respiratòries, Estudi del Son, i Fisioteràpia Respiratòria). Barcelona.